Over Ons

Linden vastgoedbeheer

 Tijd voor verandering binnen de makelaardij, wij geloven dat dit veel beter kan en moet. Bij ons staat persoonlijke aanpak, gedrevenheid, actief meedenken, professioneel en betrouwbaarheid voorop. 

Linden Vastgoedbeheer doet de bemiddeling van verhuur van woningen. Wij zijn aanspreekpunt tijdens het verhuren van een woning en kunnen ook optreden voor het beheer van uw woningen. 

Van het kastje naar de muur.. herkenbaar? Het betreft een snelle markt waar wij ons in bevinden. Als verhuurder wilt u dat de zaken secuur en zakelijk worden afgehandeld, zonder er verder naar om te kijken. Wij stellen de wensen van onze klanten voorop, een passend profiel uit te kiezen, te adviseren en het is belangrijk dat er een match is tussen huurder en verhuurder.

Wij geven u marktconform advies, er wordt meegedacht en onze creativiteit zal er aan worden toegevoegd. Daarnaast heeft geen van ons een 9 tot 17 mentaliteit. Betreft het beheer zorgen wij ervoor dat wij 24/7 bereikbaar zijn maar ook in de weekenden of avonduren voor het verhuren van een woning.

Bij ons heeft u altijd een vast contactpersoon die op de hoogte is van wat er speelt, neemt de zaken door en assisteert om te allen tijde. Er is tenslotte een groot gebrek aan woningen, daarvoor zou leegstand zonde zijn.

Ons team

Dominique van der Linden
eigenaresse

Jenna wentink
vastgoedadviseur