Over Ons

Linden vastgoedbeheer

 Tijd voor verandering binnen de makelaardij, wij geloven dat dit veel beter kan en moet. Bij ons staat persoonlijke aanpak, gedrevenheid, actief meedenken, professioneel en betrouwbaarheid voorop. Linden Vastgoedbeheer doet de bemiddeling van aan-en verhuur van woningen. Daarnaast zijn wij aanspreekpunt tijdens het huren en of verhuren van een woning maar ook treden wij op als beheer van de woningen. 

Klanten weten vaak goed wat ze willen en waar ze naar op zoek zijn. Wij zorgen ervoor dat er naar u geluisterd wordt, er wordt meegedacht en onze creativiteit zal er ook aan worden toegevoegd. Daarnaast zorgen wij ervoor dat wij 24/7 bereikbaar zijn voor het beheer, ook in de weekenden of avonduren voor het verhuren van een woning.

Omdat wij een klein kantoor zijn, zijn wij heel persoonlijk en nemen wij de tijd de zaken goed met u door te nemen. Wij stellen de wensen van onze klanten voorop.  Het huren of verhuren van een woning is namelijk niet niks, het is voor een langere periode en het is van belang dat je je prettig voelt in je toekomstige woning. Als verhuurder wilt u dat de zaken secuur en zakelijk worden afgehandeld, zonder daar omkijken naar te hebben en voor u klaar te staan.

Niets is  zo fijn een vaste partner aan wie u niet steeds weer alles opnieuw hoeft te vertellen. Bij ons heeft u altijd een vast contactpersoon, werkt intensief met u samen en weet zich daarbij te ondersteunen die als dat nodig is, altijd goed kunnen helpen en uw vragen snel kan beantwoorden. 

Ons team

Dominique van der Linden

Dominique is oprichter van Linden Vastgoedbeheer. 

Jenna wentink

Jenna is werkzaam als administratief medewerker.